Vyhledej kam s dětmi

V Praze se otevírají kluziště pro veřejnost. Víte kam vyrazit?

V Praze se otevírají kluziště pro veřejnost. Víte kam vyrazit?

I během letošní zimy se mohou Pražané těšit hned na několik kluzišť určených pro veřejnost. Sezona již na některých ledových plochách začala a bude pokračovat až do března. Projekt Kluziště Praha nabídne hned několik kluzišť, která si mohou zájemci pronajmout i na soukromou akci.

 

River Rink – nejenom kluziště

Mezi největší lákadla letos bude opět patřit ledová plocha River Rink v Karlíně, kde návštěvníci najdou i zateplený stylový bar s širokou nabídkou občerstvení.

  

Karlínské kluziště River Rink druhým rokem nabídne prémiové bruslení s kvalitním a pečlivě udržovaným ledem, zateplený Aprés Skate bar s gastro zónou a řadu doprovodných akcí. Návštěvníci zde mohou zavítat na veřejné bruslení kdykoliv během týdne od 10:00 do 22:00, během víkendu již od 9:00. V ranních hodinách bude ledová plocha k dispozici pro privátní rezervace. Stejně tak ji budou organizátoři nabízet k pronájmu pro speciální akce – firemní večírky, teambuildingy nebo například oslavy.

 

„Chceme návštěvníkům nabídnout zábavu na ledě i mimo něj. Proto bude součástí komplexu i letos vytápěný stan s barem, kde si přijdou na své nejenom bruslaři ale také jejich doprovod, a to i díky připravovanému programu. Naším cílem je přinést Pražanům místo, kde mohou aktivně v zimě strávit klidně celý den,“ říká Vít Bouše, organizátor projektu Kluziště Praha.

                            

To není vše!

Nelze opomenout ani další kluziště, kde mohou návštěvníci strávit zážitky nabitý zimní den. Stačí si vybrat z ostatních lokalit, které se budou postupně otevírat. K dispozici bude kluziště na Vypichu, Letné nebo u obchodních domů na Chodově a Černém mostě. Se spuštěním ledových ploch zároveň organizátoři nabízí služby jako broušení bruslí, lekce bruslení a další. Pro více informací lze sledovat web nebo sociální sítě @kluzistepraha.

 

Inspiraci, na jakou plochu vyrazit, lze najít na portálu www.kluzistepraha.cz společně se základními informacemi o jednotlivých ledových plochách. Vybraná kluziště umožňují rezervaci celé ledové plochy pro sebe – ať už na firemní akci nebo třeba hobby hokej. Stejnou možnost mají školy a školky, která kluziště mohou využívat v dopoledních hodinách po rezervaci zdarma.

 

> Komentáře

Partner projektu

Přepnout do klasického zobrazení