Vyhledej kam s dětmi

Večerní prohlídka pivovaru Radegast v Nošovicích za svitu čelovek

Tip na netradiční adventní výlet: Večerní prohlídka pivovaru Radegast v Nošovicích za svitu čelovek a s rozšířenou ochutnávkou

Chcete-li si na chvíli odpočinout od rušných adventních trhů a sladké chuti cukroví či svařeného vína, vydejte se na netradiční večerní prohlídku pivovaru Radegast v Nošovicích s čelovkami a s rozšířenou ochutnávkou piva Sahara- Brut IPA. Prohlídky se konají ve středu 7., 14. a 21. prosince od 18 hodin. 

Za svitu čelovek projdete výrobními prostory jednoho z nejmodernějších pivovarů v České republice. Na úvod se v návštěvnickém centru seznámíte s celým varním procesem a historií pivovaru, která se začala psát spolu s položením základního kamene v roce 1966, první várku piva uvařil sládek Jaromír Franzl o čtyři roky později. Sládci dodnes zachovávají původní recepturu, která Radegastu zaručuje nezaměnitelnou chuť a výraznou hořkost. Součástí prohlídky je nová varna, pivovarské sklepy, kde pivo zraje a dokvašuje, stáčírna a moderní, plně automatizovaný logistický sklad piva.

Na závěr čelovkové trasy jsme pro účastníky připravili rozšířenou degustaci Radegast Ryze hořké 12 a navíc i Volbu sládků – pivo Sahara. Všechny tři večerní prohlídky začínají v 18 hodin a každá je maximálně pro čtyřicet lidí, proto doporučujeme zájemcům, aby neváhali a rezervovali si místo. Očekáváme, že stejně jako loni bude o tento nevšední pivovarský zážitek velký zájem,“ říká Simona Polášek Jasníková, specialista provozu návštěvnického centra Radegast.

Prohlídku si zájemci mohou rezervovat předem na telefonním čísle 558 602 566, e-mailem na [email protected] nebo online na webu www.radegast.cz.

                                  

> Komentáře

Partner projektu

Přepnout do klasického zobrazení