Vyhledej kam s dětmi

JUMP? Jedině v HOP JUMP!

 

Představte si místo, kde se s obrovským nadšením baví celá rodina... my jsme takové místo nabité pozitivní energií objevili! A s velkou radostí vás se 4patrovým trampolínovým centrem seznámím! Takže - připravit, hop a JUMP! Pojďme spolu zavítat do HOP JUMP!

                             

Jak už název napovídá, HOP JUMP se může pochlubit spoooustou trampolín nejrůznějších tvarů a velikostí - a právě proto se pyšní označením "největší trampolínový park v Ostravě". Ještě než vás HOP JUMPem virtuálně provedu, musím vám prozradit, čím si mě toto místo tak získalo. V HOP JUMP jsou veselí "hopsalíni" všech věkových kategorií! Během naší návštěvy jsme viděli skákat nejen malé a velké děti, ale také jejich rodiče! A pohled na tatínka, který za potlesku svých ratolestí skáče do bazénu plného molitanových kostek, vám musí vykouzlit úsměv na tváři!:-) Nemohu opomenout ani věkovou kategorii pubescentů.:-) Měli jsme štěstí vidět v akci partičku kluků a holek, jejichž dvojitá salta, přemety a další akrobatické triky vyvolaly úžas snad u všech, kdo měli možnost tuto parkourovou podívanou spatřit. Ale nejsou to jen návštěvníci, kdo srší pozitivní energií. Usměvaví a milí jsou také ti, kteří zde pracují - ať už na recepci nebo trenéři a trenérky. Na všech jde vidět, s jakým elánem se podílí na fungování tohoto trampolínového ráje.

               

Jaké atrakce HOP JUMP nabízí? Teď vás možná lehce zahltím anglickými názvy, ale i to k trampolínovému světu prostě patří.:-) Long Jump, Sport Jump nebo U-Jump - tyto atrakce potěší všechny, kteří si na trampolínách chtějí vyzkoušet gymnastické skoky či pokročilé akrobatické kousky. V HOP JUMP totiž trénují nejen laici, ale také profíci. A pokud se ve skákání chcete zdokonalit, můžete si zamluvit lekce vedené zkušenými trenéry (trenérkami), které vás nové triky rádi naučí. Své první skoky si natrénujete na trampolíně Hobby Jump, která je pro jednodušší triky stvořena. Naše děti byly nejvíc nadšené ze Spider Jumpu - jak už z názvu vyplývá, proměníte se v "pavouka", který prozkoumá všechna 4 patra HOP JUMPu, jež jsou navzájem propojena labyrintem z prolézaček a skluzavek... A ani tady není o legraci nouzi, hlavně když se navzájem hledáte nebo na sebe máváte z prosklených pater!                           

Skvělou zprávu mám i pro horolezce! Boulder Jump je tady pro vás! Až stěnu zdoláte, můžete si užít volný pád do bazénu s pěnovými kostkami. A pokud máte pro lezení vášeň a chcete pokořit mnohem větší stěnu, hned vedle HOP JUMPu se nachází obří lezecká stěna. Mně osobně nejvíce bavily skoky do již zmíněného pěnového bazénu, kterých je tady více. Ideální je atrakce Wall Jump, kde si vychutnáte skoky ze zdi s odrazem rovnou do bazénu!

      

Jste soutěživí a láká vás změřit své síly s kamarády? I na soutěžení jsou tady připraveni! Ninja Jump je bláznivá překážková dráha s časomírou, kde vítězí spojení rychlosti, mrštnosti a obratnosti! Parádním zpestřením je Basket Jump nebo Catch Jump - bláznivé trampolíny pro basket či vybíjenou. A jelikož je zimní období, v Hop Jump nechybí ani trampolíny pro skoky na lyžích a prkně. A čím zakončit přehled atrakcí? No přeci adrenalinovou výzvou! A tou je bezpochyby Big Air Jump - nejrychlejší skluzavka s dopadem do pěnového bazénu.

         

Možná vás napadlo, že až vyzkoušíte všechny atrakce, musí vám jistě vyhládnout.:-) I na zahnání hladu a žízně v HOP JUMP myslí - občerstvení si můžete zakoupit v automatech se sušenkami, tyčinkami a nápoji. Platit můžete kartou. V HOP JUMP najdete nejen automat na jídlo, ale také vás hned v úvodu překvapí automat na ponožky!:-) Ano, čtete správně, aby se vám skákalo co nejlépe, pořídíte si za padesátikorunu speciální ponožky vytvořené přímo pro HOP JUMP. Takže máte nejen pomůcku na skákání, ale také suvenýr v barvách HOP JUMPu.

     

Na závěr ještě musím zmínit, že v HOP JUMP se pravidelně konají nejrůznější akce, oblíbené jsou třeba přespávačky. Pokud přemýšlíte, kde uspořádat narozeninovou oslavu, HOP JUMP je určitě skvělým místem - k dispozici jsou dva salónky. Zkrátka majitelé jsou akční kluci plní bezva nápadů!

A čím zakončit tento trampolínový příběh?:-) HOP JUMP musíte prostě zažít! Jsem totiž přesvědčená, že až HOP JUMP navštívíte, tak si ho zamilujete stejně jako my!

                  

JUMP? Jedině v HOP JUMP

 

Za redakci Kam s dětmi

Lucie Kopáčková

> Komentáře

Partner projektu

Přepnout do klasického zobrazení