Vyhledej kam s dětmi

Trochu tvrďák, ale bez kalhot... Králíček Petr

Včera jsem vyrazila se svou skoro 4 letou Aničkou poprvé do kina. Vybrala jsem nový rodinný animovaný film Králíček Petr. Byla celá natěšená a svému ročnímu bráškovi Kubovi stále vyprávěla, že on tam nemůže, protože je malý a bude to tam moc křičet. :-) 

 

Nadšení ji zůstalo prvních 15 minut. Za chvíli jí bolela očička, ale na písničky tancovala a vtipům se smála. No, vydržely jsme až do konce, ale přiznám se, že pro takhle malé děti je film trochu dlouhý. Pro Aničku to byla ale velké poprvé a přiště už bude třeba u "celovečeráku" trpělivější. Určitě ale s sebou vezměte školáky, které bude film hodně bavit.


Králíček Petr je takový veselý chlupáč, který má rád kanadské žertíky. Roztomilá, chvilkami až něžná postavička, ve většině filmu, spíš ale neposeda, provokatér a huba nevymáchaná. Čekají vás ale taky roztomilá králičí trojčata - Petrovy sestřenice - Hupka, Dupka a Bambulka.

 

Písničky, které film provází, jsou opravdu chytlavé a super je, že jsou i česky dabované, takže děti textům rozumí. A rozhodně nezaostává ani český dabing, který se podle mě velmi povedl.

 

Za nás tedy rozhodně doporučujeme! Až bude film v prodeji na DVD, určitě ho koupíme a podíváme se na něj ještě jednou v klidu doma. :-)

 

Tak vzhůru za králíčkem!

 

Pro Kamsdětmi.com se na premiéru vypravila a své postřehy sepsala Petra Burgerová

 

Více info o filmu najdete ZDE

> Komentáře

Partner projektu

Přepnout do klasického zobrazení