Vyhledej kam s dětmi

Spejbl a Hurvínek se rozloučí netradičně v pražské ZOO

Divadlo Spejbla a Hurvínka poprvé pro své malé diváky zahraje na své domovské scéně i v průběhu léta – v srpnu opět přivítá „nezvaného hosta“ a s létem se Spejbl a Hurvínek rozloučí netradičně v pražské ZOO.

                                    

Divadlo Spejbla a Hurvínka nemůže nechat malé fanoušky bez jejich oblíbených postaviček celé léto. Proto se, navzdory letním divadelním prázdninám, vrací na svou domovskou scénu v Dejvické ulici, kde uskuteční jediné prázdninové představení 18. srpna v 18h. Děti se mohou těšit na hru „Hurvínek a nezvaný host“. Ta bude následně součástí speciálních představení na letní scéně v pražské ZOO.

 

Letní představení v domovském divadle

„Nemohli jsme nechat naše malé příznivce čekat celé léto, než se opět setkají se svými oblíbenými hrdiny. Poprvé v průběhu léta uvedeme představení i na naší domovské scéně v Dejvické ulici, a sice představení ‚Hurvínek a nezvaný host‘,“ říká Denisa Kirschnerová, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka. Speciální představení se uskuteční v polovině srpna – 18. 8. 2022 od 18h – a po představení čeká na děti překvapení v podobě možnosti setkat se s Hurvínkem a vyfotit se s ním.

 

„Hurvínek a nezvaný host“ v pražské ZOO

„V minulém roce se letní scéna divadla setkala se zájmem diváků, proto jsme se k této akci letos opět vrátili a vymysleli nový koncept. První představení „Hurvínek a nezvaný host“ uvedeme ještě na naší domovské scéně v divadle v Dejvické ulici a následně bude navazovat speciální letní program, který už bude probíhat na letní scéně ve Vzdělávacím centru ZOO Praha,“uvádí Denisa Kirschnerová. Důvodem, proč naše kroky vedly právě do Zoo Praha, je fakt, že jedním z hrdinů představení „Hurvínek a nezvaný host“ je člunozobec africký, kterého pražská zoo jako jediná ze tří evropských zahrad chová. „Diváci se tak po skončení představení mohou s tímto pozoruhodným opeřencem setkat naživo,dodává Denisa Kirschnerová. Návštěvníci se mohou těšit na 12 představení v termínu
20.–28. srpna.

                                     

Internetový prodej vstupenek v novém kabátě 

Během léta naši kolegové pilně pracovali také na vylepšení internetového předprodeje. Na návštěvníky a milovníky Divadla Spejbla a Hurvínka tak čeká zmodernizovaný online prodej vstupenek, upravený tak, aby byl co nejpohodlnější. IT kolegům radil i Hurvínek, takže to bude stát určitě zatoJ. Těšíme se na vás!

 

On-line také vstupenky na workshopy  

Vstupenky na oblíbené workshopy, které následují po vybraných představeních a jsou určeny pouze pro děti od 5 let, můžete zakoupit nejen v pokladně divadla, ale nově také v internetovém předprodeji. Workshop navazující na dané představení trvá přibližně 45 minut a vedou jej pedagogicky zkušený lektor či lektorka, kteří jej „ušijí“ přímo na míru malým účastníkům.

Vstupné na workshop pro jedno dítě je 100 Kč a je samostatně neprodejné. Rodičům je „vstup zakázán“, a tak si mohou například zatím v klidu vypít kávu ve foyer divadla.

> Komentáře

Partner projektu

Přepnout do klasického zobrazení