Vyhledej kam s dětmi

CIHLAFEST 2022: Celodenní zábava pro děti a rodiče

CIHLAFEST 2022: Celodenní zábava pro děti a rodiče, CIRK LA PUTYKA, muzikanti, netradiční workshopy a zdarma přístupná free zóna

V sobotu 6. srpna se v areálu chráněného bydlení Fara nedaleko Slapské přehrady (Slapy 74) uskuteční poslední ročník benefičního open air festivalu CIHLAFEST. Novinkou je free zóna, do které je vstup zdarma, a to téměř na celý program festivalu, aby se mohli stavit všichni fanoušci této tradiční letní akce. Zábavu si užijí jak malí, tak dospělí návštěvníci. Přichystány jsou workshopy s magickými bublinami, malování na obličej, tzv. facepainting, nebo netradiční zážitek v psycholampě. Celé odpoledne i večer zpříjemní koncerty kapel FaraBand, BeneBend a Stanley´s old boys. Vstupné se platí pouze na vystoupení známého souboru CIRK LA PUTYKA – představení Kaleidoscope. V online předprodeji na akcecihla.cz je za nejnižší cenu v tuto letní sezónu.

         

Hudebně-divadelní festival CIHLAFEST je oázou pro děti i dospělé v horké srpnové sobotě. Na CIHLAFESTU se děti zaručeně nudit nebudou. Čeká na ně totiž nabitý program plný her, dílen, cirkusu, muziky a zábavy, který pobaví děti nejrůznějšího věku, ale bude zajímavý i pro rodiče. Festival je ideálním tipem pro skvěle strávené odpoledne i večer s celou rodinou.

Brány zahrady se otevřou návštěvníkům v 11 hodin. Ti se hned mohou vrhnout v bublinové dílně na výrobu mega bublin, které mají vždy velký úspěch. Ve stinné zahradě je možné prožít celé odpoledne při rodinné zábavě, nebude chybět ani chutné občerstvení a možnost osvěžující koupačky v bazénu. V odpoledním programu se střídají kapely BeneBend a FaraBand, které překvapí radostí ze hry muzikantů „s“ i „bez“ postižení. V 18.00 mohou návštěvníci zavítat do placené zóny a zhlédnout nezapomenutelné akrobatické kousky souboru Cirk La Putyka. Ten letos představí cirkusovou expedici za čistou radostí. Šílené skoky na obřím teeterboardu, skupinové taneční choreografie, závěsná akrobacie i lety na trampolíně. Tak se dá shrnout inscenace nesoucí název Kaleidoskop. „Jak název napovídá, v nové show se soustředíme spíše na krásu formy, dynamiku a kouzlo okamžiku, než že bychom filozofovali o nesmrtelnosti brouka,“ říká Maksim Komaro. Vstupenky budou k dispozici na místě, ale ve zlevněném předprodeji na webu akcecihla.cz jsou za pouhých 150–300 Kč dle věku návštěvníka. Večer bude opět free s hity osmdesátek kapely Stanley´s old boys.

Ani večer nemusí návštěvníci zahradu opustit. Po 19 hodině je možné si postavit stan ve stanovém městečku a užít si večerní zábavu bez stresu z cesty. O občerstvení je v areálu postaráno, alko i nealko mochito a grilované dobroty budou k dispozici do 23.00.

Program se ještě rozrůstá a dolaďuje, a tak se určitě vyplatí si aktuality zkontrolovat na https://www.akcecihla.cz/cihlafest/  a sledovat https://www.facebook.com/AkceCihla.cz

> Komentáře

Partner projektu

Přepnout do klasického zobrazení