Vyhledej kam s dětmi

32 vrcholků Beskyd

Nový rok znamená pro mnohé z nás nové výzvy. Možná jste se taky na začátku ledna zamysleli nad tím, čemu byste se s dětmi v novém roce rádi věnovali. Někdo z nás má v plánu třeba více číst, někdo jiný se naopak chce zaměřit více na pohyb. Nápadů a aktivit je spousta a my vám přinášíme tip na výzvu, která je určena hlavně pro milovníky hor.:-)

32 VRCHOLKŮ BESKYD je výzva, která byla spuštěna 1.1. Mirka, Denisa a Luboš, tvůrci této sportovní výzvy, jsou nadšení horalové, jež by rádi motivovali k lásce k horám a k přírodě i další. Vymysleli také výzvu 32 vrcholů Beskyd, ale pokud máte menší děti, zdolat vrcholky pro ně bude určitě snažší než vrcholy.:-)

Na webu 32 vrcholů se můžete registrovat a jakmile navštívíte všechny vrcholky, odmění vás autoři výzvy diplomem. Zároveň si můžete zakoupit registrační balíček, kterým podpoříte Matyho, pro něhož je letošní výzva organizována. Takže nejen že uděláte něco pro své zdraví, ale také pomůžete.:-) Myslím si, že čas strávený s rodinou v přírodě má své obrovské kouzlo. A když si po výletě "odškrtnete" v pohodlí domova, jaký vrcholek se vám podařilo zdolat, budou mít radost a úsměv na tváři určitě všichni členové rodiny.:-)

   

A které beskydské vrcholky na vás čekají?:-)

1. Kykulka

2. Skalka

3. Rozhledna Súkenická (Čarták)

4. Ivančena

5. Pramen Rožnovské Bečvy

6. Ropička

7. Beskyd

8. Ondřejník

9. Soláň

10. Loučka

11. Ptáčnice

12. Kotař

13. Dřevěná zvonička Martin

14. Zbojnická 

15. Filipka

16. Liščí díry

17. U Zbuja

18. Chladná voda

19. Památník vznik 1. ČSR

20. Polední

21. Buřov - rozhledna

22. Medvědí skála

23. Kyčerka

24. Satinský vodopád

25. Bílá hora - rozhledna

26. Zámeček Bílá

27. Zvonička Strážkyně Beskyd

28. Zřícenina hradu Starý Jičín

29. Bývalý hrad Jurův kámen

30. Zřícenina hradu Hukvaldy

31. Jeskyně Šipka

32. Zvonička nad Kozlovicemi

Na zmíněném webu najdete také odkaz s mapou, pokud byste si nebyli jistí, kde se daný vrcholek nachází.:-) My se výzvy letos určitě účastníme a rádi vám z každé přineseme krátké povídání a fotky, ať víte, na co se můžete v Beskydech těšit.:-)

Krásné zážiky přeje Lucka :-)

                              

> Komentáře

Partner projektu

Přepnout do klasického zobrazení