Vyhledej kam s dětmi

Kam na brusle v Brně s dětmi

Máme tady zimu a k ní neodmyslitelně patří zimní aktivity jako napříkad lyžovaní, bobování nebo BRUSLENÍ a právě proto jsem vám sepsala tento článek "Kam na brusle v Brně s dětmi?"


Hned začátkem vám představím pár míst, kde si můžete jít letos (v roce 2022) zabruslit v Brně a to přímo ve středu Brna. Kluziště Pavillon, kluziště na Kraví Hoře nebo místo s perfektním ledem, zimní stadion Úvoz. 

Rádi byste si zabruslili sami? Kromě každodenního veřejného bruslení si pro soukromné účely můžete zarezervovat např. Černovické kluziště v Brně Černovicích. Láká vás něco většího? Tak to vyražte na největší venkovní kluziště v Brně vůbec, které se nachází v Králově Poli a nazývá se kluziště Vodova. Chodí vaše děti do DDM Lůžanky? Pokud ano, tak určitě znáte i bruslení za Lužánkami aneb další bruslení v Králově Poli pod širým nebem, tentokrát u Bobycentra. 

V pátek 3.12.2021 otevřelo své brány i kluziště Salesko Brno Lišeň, kde určitě doporučiji noční bruslení. Dále určitě navštivte Ice Arena u Olympie v Brně - Modřicích. Otevřeno mají denně v čase od devítí do devíti (9:00 - 21:00), kromě půjčovnym bruslí, možností nabroušení a stánku s občerstvením, také ideální místo, kde nechat děti s tatínkem a jít si v klidu nakoupit. Otevřené je i v roce 2022 a to do konce února.
  

Na konci nám pro vás poslední dva TIPY na ne úplně klasické kluziště, ale kluziště s umělou plochou, které se nachází u ZŠ a MŠ Milénova v mětské části Lesná a jedno zcela přírodní kluziště, přesněji kluziště Ořešín v Brně - Ořešín o které se stará místní TJ Sokol.  

To bych to nebyla já, kdybych nepřidala TIP na kluziště, které není úplné v Brně. Hřiště v Řicmanicích u Brna, které v zimě slouží jako velké venkovní kluziště s pravidelnou otevírací dobou a prostorem pro veřejné bruslení. Toto kluziště se sice nenachází úplně v Brně, ale určitě stojí za návštěvu. 

 

               

Znáte nějaké super místo na bruslení v Brně? Dejte nám o něj prosím vědět. 

Pěkný den, Karolína 

> Komentáře

Partner projektu

Přepnout do klasického zobrazení