Vyhledej kam s dětmi

Největší krytý zábavní park najdete v Praze

Horská dráha se vrací do Prahy. V POP Airport otevírá největší krytý zábavní park v České republice.

 V těsné blízkosti pražského letiště vyrostl první zábavní park Majaland v České republice. Jeho otevření je naplánováno již na 27. prosince a díky ploše téměř devět tisíc metrů čtverečních půjde o vůbec největší krytý zábavní park s celoročním provozem u nás. Skupina Kaprain Karla Pražáka tak pokračuje v rozvoji outletového a zábavního centra POP Airport. Děti i jejich rodiče si užijí dvanáct atrakcí včetně horské dráhy, divadlo i hračkářství. To vše v duchu pohádkového dobrodružství s včelkou Májou, Vilíkem a Vikingem Vikem.

 

„V České republice chyběla nejen horská dráha, ale i velký zábavní park, jak ho známe z většiny evropských zemí. Rozhodli jsme se proto spojit s belgickou společností Plopsa, která v Evropě provozuje osm zábavních parků, a dětem z celé České republiky přivézt do Prahy koncept, který si užívají miliony spokojených návštěvníků ročně,“ vysvětluje ředitel projektu Majaland Praha Otto Jerman a dodává: „Celý park, jednotlivé atrakce i doprovodný program tematicky ladíme v duchu pohádkových postaviček včelky Máji, Vilíka a Vikinga Vika.“

 

Hlavním lákadlem největšího krytého zábavního parku v České republice bude bezesporu hned dvanáct nejmodernějších atrakcí. Chybět mezi nimi nebude 220 metrů dlouhá horská dráha, na které se každou hodinu sveze až 550 lidí rychlostí 40 kilometrů v hodině, až deset metrů vysoké kolotoče, třiatřicetimetrová skluzavka, obří houpačky či autodrom. Těmito atrakcemi to ale rozhodně nekončí. „Majaland je zábavní park se vším všudy. Vedle atrakcí proto nabídne třeba i dětské divadlo, hračkářství a restauraci. A také úplně fantastickou příležitost, jak oslavit narozeniny, uspořádat párty nebo si užít koncert dětských idolů,“ říká Otto Jerman.

 

Otevření Majalandu v outletovém a zábavním centru POP Airport proběhlo 27. prosince. Termín otevření parku i jeho provoz bude samozřejmě zohledňovat aktuální epidemiologickou situaci. „POP Airport budujeme jako místo, které naprosto přirozeně propojí nakupování se zábavou. Je to místo pro celou rodinu, kde si každý najde to své. Kromě zábavního parku Majaland Praha je u nás možné navštívit světově unikátní Dinosauria Museum Prague, největší sbírku ikonických automobilů Classic Cars Gallery nebo si jen tak posedět na terase a pozorovat přistávající letadla. Samozřejmostí je výhodné outletové nakupování se slevami 30 až 80 procent každý den,“ doplňuje marketingový ředitel Kaprainu Jakub Dlouhý. 

 

Společnost Plopsa v Evropě provozuje osm zábavních parků. Ty každoročně navštíví více než tři miliony lidí. V roce 2021 v parku Plopsaland De Panne otevřela nejmodernější dráhu The Ride to Happiness by Tomorrowland, která je označována za vůbec nej horskou dráhu v Evropě.

> Komentáře

Partner projektu

Přepnout do klasického zobrazení