Vyhledej kam s dětmi

Zapomeňte na nudu a prožijte léto se Spejblem a Hurvínkem!

Přemýšlíte, čím si zpestřit letní měsíce v Praze? Užijte si je ve společnosti Spejbla a Hurvínka. Máte totiž jedinečnou příležitost potkat se s nimi přímo pod širým nebem na jejich historicky první letní scéně – v zahradě Hotelu International v pražských Dejvicích. Poprvé vás Spejbl a Hurvínek budou bavit i v letních měsících, akce úspěšně odstartovala již 19. června. A až do 5. září je pro vás připravený bohatý program. Z nabídky titulů si vybere opravdu každý, ať už je mladý věkem, nebo duchem. Nechybí v ní speciální „miminí“ divadlo pro nejmenší děti od 1 do 3 let. Pro starší děti jsou pak připravena klasická představení včetně novinky nazvané „Hurvínek a nezvaný host“. A ani dospělí se rozhodně nudit nebudou. Zábavná představení určená přímo pro dospělé diváky si mohou užít se sklenkou vína a s dalšími dobrotami ze zdejší restaurace. Večer v doprovodu oblíbených loutek je tak ideálním typem na originální rande či setkání s přáteli.

 

LÉTO POPRVÉ SE SPEJBLEM A HURVÍNKEM

Oblíbené postavy Spejbla a Hurvínka úspěšně baví mnoho generací dětských i dospělých diváků a nejinak tomu mělo být i letos. Divadlo ale muselo být řadu měsíců uzavřené kvůli opatřením vydaným na základě nepříznivé epidemiologické situace. Jelikož Divadlo Spejbla a Hurvínka nechtělo své fanoušky zklamat, oželelo úplně poprvé od slavného japonského turné v roce 1980 své divadelní prázdniny a uvádí svá představení i v letních měsících, a to přímo pod širým nebem. Letní scéna běží úspěšně již od června a zájem o tento jedinečný zážitek je opravdu veliký.

V letošním roce jsme pro fanoušky našeho divadla připravili novinku v podobě letní scény na zahradě Hotelu International v pražských Dejvicích. Slavnostně odstartovala již 19. června. Potěšil nás zájem našich fanoušků o tato speciální představení. Hrajeme tu vždy ve středu i o víkendech a do programu jsme zařadili to nejlepší z našeho repertoáru jak pro děti, tak i pro dospělé.“ říká Denisa Kirschnerová, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka.

Divadlo Spejbla a Hurvínka uvádí na své letní scéně celkem deset titulů, z nichž čtyři jsou určené pro dospělé diváky. 

  

ORIGINÁLNÍ RANDE SE SPEJBLEM HURVÍNKEM

Přemýšlíte, čím překvapit svou drahou polovičku? Vyzkoušeli jste již všechna romantická místa v Praze a dochází vám inspirace? Pozvěte svou milou či svého milého na jedno z unikátních představení oblíbeného Divadla Spejbla a Hurvínka, je určené právě pro dospělé! Určitě znáte tyto postavy ze svého dětství, ale možná ještě nevíte, že divadlo uvádí také tituly, které pobaví i vás. Jsou vtipné a reflektují aktuální události a témata. Využijte jedinečnou možnost a nenechte si ujít tato letní přestavení. Pohodlně se usadíte přímo pod hvězdami v zahradě ikonického Hotelu International v srdci Dejvic a se sklenkou vína v ruce nebo něčím dobrým z místní restaurace se skvěle pobavíte. Na takové originální rande budete dlouho rádi vzpomínat.

 

JAK ZABAVIT SVÉ RATOLESTI O LETNÍCH PRÁZDNINÁCH V PRAZE?

Trávíte letošní letní prázdniny se svými dětmi či vnoučaty v Praze a okolí? Lámete si hlavu, čím je zabavit a jak si sami přitom na chvilku odpočinout? Vezměte je na jedno z představení jejich oblíbených loutek – na letní scénu Divadla Spejbla a Hurvínka.

Máte doma děti ve věku od jednoho do tří let? Nebojte se vyrazit do divadla i s nimi. Přímo pro ty nejmenší připravilo Divadlo Spejbla a Hurvínka jedinečné představení Žeryčku, HOP!, které můžete zhlédnout každou středu od 10.30.

Nudit se nebudou ani odrostlejší ratolesti včetně těch, které se s loutkami teprve seznamují. Pro ně jsou určena víkendová dopolední a odpolední představení. Kromě osvědčených titulů se mohou těšit i na letošní novinku nazvanou Hurvínek a nezvaný host. V tomto představení se malí diváci dozvědí, jak se jejich oblíbení hrdinové vypořádají s neobvyklou návštěvou ptáka člunozobce.

            

> Komentáře

Partner projektu

Přepnout do klasického zobrazení