Vyhledej kam s dětmi

Už jste vybrali příměstský tábor pro vaše dítě?

Když se podíváte z okna, zřejmě vám to tak nepřijde. Ale je to tak, léto je tu cobydub! A letní prázdniny jsou dlooouhé! A tak většina rodičů každý rok řeší ten známý "nerudovský problém - kam s ním?" Tedy samozřejmě myšleno, kam s dítětem, když je škola zavřená a hlídání v nedohlednu.

Naštěstí pro rodiče existuje záchrana v podobě letních příměstských táborů. Na jeden takový, který je extra  zábavný, váš malý školáček z něj bude zaručeně nadšený a odnese si z něj spoustu nezapomenutelných zážitků, vám dnes přinášíme tip!

 

 

Letní příměstský tábor v největším zábavním parku Toboga Fantasy, s podtitulem "Pod pirátskou vlajkou" se koná v termínu 20.-24.7. 2020.

 

 

 

Děti se mohou těšit nejen na všechny atrakce, které oblíbený park nabízí, ale také na jednu noční přespávačku v parku, a bohatý program. Jeho součástí je mimo jiné:

Hry, soutěže, stezka odvahy nebo zdobení triček. A pro ty z vás, kteří se bojí, že se děti za celý den nedostanou ani ven na vzduch, nemějte obavy, děti se samozřejmě zabaví i venku, a čeká je spoustu dobrodružství. 

 

 

Děti se mohou se těšit například i na táborákStravování a pitný režim je samozřejmě v ceně! Tábor je vhodný pro děti od 6 do 12 let. Pro více informací a přihlášky, navštivte webové stránky Toboga Fantasy.

 

 

 

 

 

 

 

Petra Kottová

> Komentáře

Partner projektu

Přepnout do klasického zobrazení