Vyhledej kam s dětmi

Na pólu i na molu, jsme s produkty od BOLLu

Pokud jste se při čtení nadpisu pousmáli, tak jenom dobře. Ten levnej veršík dle mého zcela přesně vystihuje to, že batohy, spacáky a další doplňky značky Boll se vám mohou hodit jak někde na severním pólu, tak v Chorvatsku u pláže.

Jo a taky se batohy Boll hodně nosí do škol :-), protože tato česká značka se v poslední době zaměřuje na školní batohy a dělá to moc dobře. 

Zkušenosti z velkých batohů s precizní ergonomií využil pan majitel Luděk Pravda při vývoji dětských školních batohů. K ruce mu určitě byly i jeho tři děti, tipuji, že to byly první testující. Docela by mě zajímalo, jaká zpětná vazba tehdy zaznívala. Co ale vím, je, že testující, kteří byli před necelými dvěma lety vybráni v rámci naší soutěže a získali školní batoh pro svého malého žáčka, si školní batohy velmi pochvalovali. A hlavně si je chválily děti, které je den co den nosily do školy.

I moje Eli vyměnila po dvou letech aktovku za školní batoh. V září nastoupí do školy Šimon a ten, když viděl batoh s designem bubeníka, už ho rovnou hodil na záda a odmítal ho sundat. Zatím byl bubenický batoh zcela prázdný, ale až začne nosit sešity a učebnice, přibydou kila a bude toho mít ve svých necelých sedmi letech na hrbu celkem dost. Doslova i obrazně.  A to je jeden z důvodů, proč je kvalitní dětský batoh důležitý. A to jak školní, tak jakýkoliv takzvaně volnočasový. Ty dětská zádíčka bychom měli spíš hýčkat, než jim nakládat… Poměr váhy batohu k váze těla je totiž v případě malých dětí někdy vskutku alarmující.

Pokud vám tedy mohu alespoň trochu poradit, až budete vybírat batoh, pořádně si prohlédněte zádovou výškově nastavitelnou konstrukci, tvarované ramenní popruhy, hrudní a bederní popruh. Minimalizujete tak negativní dopady na páteř a její vývoj spojený s nošením těžkých břemen.

Samozřejmě kvalitně vypracované batohy najdete u více firem, ale mně je značka Boll sympatická, tak dávám link k nim. Je to přeci jen česká značka, za kterou stojí zajímavá historie a zajímaví a milí lidé.
A takovým já fandím!!!

 

Vendula Dittrichová        

> Komentáře

Partner projektu

Přepnout do klasického zobrazení