Vyhledej kam s dětmi

BEKO Fresh Festival

Nevíte kam vyrazit s dětmi o víkendu a nemuset při tom řešit vaření oběda nebo zábavu pro své potomky? Máme plán – vyražte na Beko Fresh festival v Plzni (18. a 19. května), v Liberci (24. a 25. května) nebo v Pardubicích (15. a 16. června), udělejte si pohodový den spojený s vynikajícím jídlem od těch nejlepších kuchařů v ČR a děti svěřte do péče našich šéfkuchařů na Haribo Mini Workshop stage.

 

 

Známá kuchařská jména jako Zdeněk Pohlreich, Roman Paulus, Roman Vaněk, Radek David nebo herec a bloger Lukáš Hejlík. To budou tváře letošního devátého ročníku Beko Fresh Festivalu, kde se kromě regionálních restaurací nově návštěvníkům představí i ty nejlepší podniky z celé ČR. Další inovací je téma tohoto ročníku – zážitky na talíři, a že půjde opravdu o extrémní speciality, dokazuje například nabídka podniku Extrémní catering, kde se bude servírovat mořský ježek, bizoní burger nebo šneci po toskánsku. Hmyzí pochoutky jako tradičně bude připravovat šéfkuchař Petr Ocknecht a těšit se můžete třeba na smaženou tarantuli nebo saranče s vegetariánským chilli con carne. Kromě milovníků extrému si festival užijí i ti, co sledují moderní trendy, takže nabízet se budou bowls, což jsou havajské misky naplněné ovocem, zeleninou nebo rýží a masem nebo avokádo na jakýkoliv způsob. Do naší gastronomie se také začíná dostávat trend pouličních bister, food trucků nebo vaření v přírodě. Uvidíte, že pouliční stravování nejsou jen langoše nebo párek v rohlíku. Street bistra naservírují burgery plněné trhaným vepřovým masem nebo hovězím pastrami a na žhavých uhlících bude steaky připravovat šéfkuchař kočovné školy vaření Fuego Marek Pavala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vařit budou ale i děti, a to na Haribo Mini Workshop stage. „Děti si vyzkouší stát se kuchařem a pod vedením profesionálních šéfkuchařů se naučí připravit si malou svačinku nebo ozdobit cupcake. O zábavu se postará Kouzelník Pan Kravata, který bude vystupovat několikrát během dne,“ říká pořadatel Beko Fresh festivalu Petr Jirásek. Nebudou chybět ani oblíbené dětské atrakce.

Pokud máte děti, které vaření ještě nezvládnou, bude vám k dispozici MonPeri Baby zóna pro kojence a batolata, kde najdete zázemí pro kojení, krmení, přebalování a odpočinek s těmi nejmenšími dětmi. Jako pozornost dostanete plenky i ubrousky zdarma. Máte-li soutěživé batole, budete jej moci přihlásit do závodu batolat v lezení. 

Někteří rodiče možná ocení mobilní Dětský koutek, který jim umožní na chvilku vydechnout a třeba vyzkoušet některý z gastronomických zážitků. Všechny služby pro rodiče s dětmi jsou ZDARMA.


 

 

Dobré jídlo není to jediné, co na Beko Fresh festivalu najdete, nesmí pochopitelně chybět i dobré pití. V pivní zóně budete moci vybírat z našich nejlepších minipivovarů a zázemí poskytnou nově velkokapacitní stany. Vinařská zóna je rozšířena o řízené degustace, na které je potřeba si ale předem koupit vstupenku. Barová zóna bude připomínat pláž a podávat se budou alkoholické i nealkoholické drinky. Kávičku a něco sladkého k tomu najdou návštěvníci v De Longhi Coffee zóně.  

„Festival chce být ekologičtější, omezili jsme proto na minimum používání plastů. K servírování jídla máme připravené ekologické nádobí a návštěvníkům nabízíme možnost donést si vlastní sklenici nebo příbor. V areálu bude připraveno dostatek oplachovačů, tak nemusíte mít obavu, že si nebudete mít sklenici kde umýt,“ uzavírá Petr Jirásek.

Beko Fresh festival 2019:

Plzeň, park za OC Plzeň Plaza

18. – 19. 5. 2019

Liberec, Sportovní areál VESEC (k dispozici bude kyvadlová doprava zdarma)

24. – 25. 5. 2019

Pardubice, Dostihové závodiště

15. – 16. 6. 2019

 

Vstupenky na www.goout.cz



> Komentáře

Partner projektu

Přepnout do klasického zobrazení