Vyhledej kam s dětmi

Už víte, jak odměníte děti za vysvědčení? My vám poradíme

Zítra dostávají děti pololetní vysvědčení. Už víte, jak děti odměníte? Co třeba vyrazit na výlet? Vybrali jsme pro vás několik míst, kde na děti čeká spousta zábavy, ale také vstupné zdarma nebo za velmi příznivou částku.

Zdarma se můžete podívat do zoologických zahrad v Jihlavě, Ústí nad Labem, Zlína nebo Tábora. Ve Dvoře Králové nad Labem mají děti vstupné 10,-. Samozřejmě záleží na tom, jaké měly známky :o)

Muzeum Karla Zemana odměňuje školáky od středy do pátku. Ti, kteří přinesou ukázat jakékoliv vysvědčení, budou mít vstup zdarma. A pokud se pochlubí samými jedničkami, dostanou navíc dárkový kupon na kreativní tvořivé dílny, kde si mohou originální dárky s motivy z filmů Karla Zemana.

Celodenní program bude připravený v pátek pro všechny v Planetárium ve Stromovce.

Monínec bude v pátek patřit dětem. Všichni jedničkáři do 14 let si tady zalyžují zdarma. Chybět nebude ani zábavný doprovodný program. Děti si budou moci vyzkoušet jízdu na skútru, bungee running na sněhu, hod koulí na cíl nebo slalom na lyžích.

Zaplavat si můžou za 1,- v Aquacentru Šutka nebo v Aquapalace Čestlice.

Za dinosaury do interaktivního muzea Trilopark 

Většina muzejních expozicí je zaměřena na zrak, ale v Triloparku zaměstnáte i ostatní smysly. Uvidíte třeba výstavu Nelítostný pravěk, uslyšíte spoustu zajímavého nejen o dinosaurech, sáhnete si na pravý dinosauří zub nebo velké trilobity. A dokonce si tady vyzkoušíte i práci paleontologa. Můžete si vytvořit malé odlitky, domodelovat dinosauří lebku nebo odkopat velikou dinosauří kostru.

Pokud máte rádi koně, musíte se zajet podívat do Hřebčína v Kladrubech nad Labem. Můžete vydat na prohlídku stájí, kočárovny s postrojovnou a zámku. Ve Slatiňanech vás čeká prohlídka hřebčína. Pro děti bude v rámci prohlídky stájí připravena zábavná soutěž s překvapením. Navíc každý školák, který přinese vysvědčení se samými jedničkami nebo vyznamenáním, získá za odměnu vstup na jednu prohlídku zdarma!

Od pátku do neděle si můžete udělat výlet na pohádkový hrad a zámek Staré Hrady u Jičína. Každému, kdo donese ukázat pololetní vysvědčení, jsme se rozhodli dát odměnu - originální českou pohádkovou hnížku starohradské pohádky čaroděje Archibalda zdarma.

Mimořádně bude otevřená Parková dráha Olympia Brno. Takže pokud se budete chtít pochlubit svým vysvědčením stejně jako mašinka a svézt se vláčkem, určitě se zastavte.

Chcete se o pololetních prázdninách nejen bavit, ale také se něco dozvědět, navštívit zajímavá místa, projít se historickými částmi Prahy? Ledová Praha vám otevírá dveře muzeí, památek a dalších zajímavostí zdarma nebo za výrazně zlevněné vstupy. Co je třeba k využití této nabídky? Stačí „Ledová karta“, tedy modrá kartička, kterou si můžete vyzvednout zdarma od 30. ledna do 3. února 2018 a po jejím předložení u pokladny na některém z vybraných míst získají slevu či volný vstup.

Spoustu dalších tipů najdete na www.kamsdetmi.com

> Komentáře

Partner projektu

Přepnout do klasického zobrazení