Vyhledej kam s dětmi

Jedna velká oslava - to bude nový rodinný film Coco

Rodinný film Coco s podtitulem Oslava, kterou jen tak nezažijete, od Studia Disney-Pixar, vstupuje do kin 18. ledna.

Co vás ve filmu vlatně čeká? Jedná se vlastně o klasický příběh o přetrvávající lásce, kterou k sobě členové rodiny cítí. Odehrává se v Mexiku je plný barev, skvělé hudby, legrace a hlavně kamarádství. No prostě rozhodně se máte na co těšit. 

Navzdory prazvláštnímu rodinnému zákazu muziky se mexický chlapec Miguel touží stát uznávaným muzikantem, jako je jeho idol, Ernesto de la Cruz. V touze dokázat svůj talent se Miguel souhrou neuvěřitelných okolností ocitne v překrásné a barevné Říši zesnulých. Tam potká okouzlujícího šejdíře Hectora a společně se vypraví na strhující cestu odhalit skutečný příběh Miguelovy rodiny.

 

Snímek Coco vás zavede do dvou velmi specifických světů: do světa živých a do světa mrtvých. Talentovaný hudebník Miguel se svou rodinou pochází ze Santa Cecilie, okouzlujícího městečka s rušným náměstím, na kterém se jeho obyvatelé scházejí.  A tvůrci se opravdu snažili doslova vykouzlit autentické prostředí. Povolali na pomoc konzultanty a experty, studovali mexické umění, film a hudbu. V průběhu tří let navštívili muzea, tržiště, náměstí, dílny, kostely, haciendy a hřbitovy po celém Mexiku, aby na vlastní kůži poznali tamní tradice, seznámili se s lidmi a poznali svět, který by jejich postavy měly obývat.

Film Coco uvádí společnost Falcon v původním znení s titulky a také samozřjeme dabovyný. Kam s dětmi je mediálním partnerem. Více o filmu najdete na www.falcon.cz/film/coco.

Stejně jako v loňském roce se můžete těšit na soutěž o vstupenky do kina, knížky, třička a další ceny. 

> Komentáře

Partner projektu

Přepnout do klasického zobrazení