Vyhledej kam s dětmi

Výběr vánočního dárku v podobě knížky nemůže být jednodušší

Asi není potřeba zdůrazňovat, že je nejvyšší čas na vybírání vánočních dárků pro ty naše dětičky. Chcete mezi dárky zařadit i několik knižních, ale v té záplavě knížek, které se vám nabízí se trochu ztrácíte? Pak rozhodně čtěte dál.

Knížek pro malé knihomoly je tolik, že i já jsem při hledání té správné knížky, byla trošku bezradná. A právě nedávno při tom brouzdání a pídění se po dalších a dalších možných knížkách, jsem narazila na jednoho skřítka pomocníčka jménem Egbot.

Toho pro své zákazníky vymyslelo nakladatelství Egmont a jeho hlavním úkolem je pomoci rodičům zorientovat se v záplavě knížek a vybrat tu správnou pro jejich malého čtenáře. S Egbotem si můžete o tipech na správný knižní dárek popovídat na facebooku nakladatelství, přímo v jeho messengeru.

Je to takový malý chatovací robot, který je ztvárněný jako malý vánoční skřítek. Dovede vám poradit s výběrem knih pro děti od 3 let na základě jednoduchých kritérií jako je věk, pohlaví nebo záliby, ale i oblíbené filmy nebo seriály. A určitě vám doporučí i něco navíc - třeba hry nebo omalovánky, které se k vybrané knížce také vztahují. Výběr té pravé knížky už prostě nemůže být jednodušší a zábavnější!

Navíc od Egbota obdržíte i speciální kód, který lze uplatnit v e-shopu albatrosmedia.cz. Díky tomu pak získáte slevu 25% na celý nákup a ještě poštovné zdarma. No, nevím, jak vy, ale já už mám, díky Egbotovi, objednáno. :-) 

Takže až večer uložíte děti do postýlek, šup sednout k počítači a napište Egbotovi.
Ať můžete pod stromečkem vidět ta rozzářená očička našich nejmenších.

Jo a nesmím zapomenout, že tuhle službu totiž můžete využít od 6. listopadu až do půlky prosince.

Pro Kam s dětmi maminka Petra

> Komentáře

Partner projektu

Přepnout do klasického zobrazení