Vyhledej kam s dětmi

Víkend 9.-10. září je akcemi nabitý! Kam s dětmi vyrazíte?

Prázdniny jsou za námi, ale to vůbec neznamená, že není kam vyrazit s dětmi. Právě naopak tento víkend je akcemi doslova nabitý.

Ladronkafest

Ladronkafest je festival volného času primárně určený dětem, mládeži a studentům, zaměřen je však i na rodiny s dětmi a širokou veřejnost. Ani tentokrát nebude na Ladronce chybět tým Kamsdětmi.com. přivezeme skákací hrad a budeme fotit Pohlednice Online. Přijďte se nechat vyfotit a pošlete pohled svým blízkým! A samozřejmě přivezeme i pexeso!!!

Den Integrovaného záchranného systému na Výstavišti

Druhá sobota v září bude patřit všem složkám Integrovaného záchranného systému, které návštěvníkům předvedou ukázky své práce. Na venkovní ploše za Křižíkovými pavilony uvidíte více jak 80 ks techniky. Ukázky práce policie, záchranářů nebo hasičů.

Den Letiště Letňany

Letošní Den Letiště Letňany, na který je opět vstup zdarma, proběhne v sobotu. Brány jednoho z nejstarších českých letišť se v 9:30 otevřou návštěvníkům a v 10 hodin začne bohatý program, který odstartuje ukázkou velkých RC modelů a vzápětí se rozjede velký letecký program.

Dny evropského dědictví po celé republice

Dny evropského dědictví se konají každý rok v září. Využijte jedinečnou možnost navštívit zajímavé památky, které jsou jindy nepřístupné! Na spoustě míst mít bude připravený i program pro děti.

S medvědem za medvědem aneb pohádkové putování

Pohádková stezka městem Benešov a zábavný program pro děti na Konopišti na vás čeká v sobotu. Můžete využít i vláček, který vás doveze přímo na zámek.

Dožínky a vinohraní na zámku Kačina

Znovu obnovená tradice dožínek a vinobraní se koná na zámku Kačina u Kutné Hory. Tentokrát je akce věnovaná vzduchu a regionálním potravinám. Kromě degustace vín bude připravený bohatý kulturní program na nádvoří i na zahradě zámku a také si to tady určitě užijí děti. Můžou se těšit na divadélka, výstavu domácích zvířat nebo šlapací traktory.

Dny regionální železnice

Celé září je ve znamení Regionálních dnů železnic. Tento víkend se odehraje třeba v Příbrami, Jindřichově Hradci, Hradci Králové, Pardubicích nebo Trutnově. Všude na vás čeká bohatý doprovodný program a hlavně spousta moderních a historických mašin.

Krakonošovy toulky v Malé Úpě

Tradiční akce u příležitosti otevření oblíbené Pohádkové stezky v Malé Úpě.
Čeká vás 6 km dlouhá trasa plná soutěží a her s oživlými postavičkami z pohádek Marie Kubátové. Pro děti jsou připraveny krásné odměny na jednotlivých stanovištích. Bude přítomen i sám pán hor Krakonoš.

Les plný zvířátek v Českých Budějovicích

V lese u sídliště Máj na vás budou čekat zvířátka živá i kreslená. Žije tady třeba velbloud, lama, koníci, želvy, králíci, slepice, žížaly, pavouci, myši (Mickey a Minie) a…a možná přijde i tučňák:) Děti dostanou na začátku mapku s úkoly. Mohou si vybrat zda plnit úkoly nebo odpovídat na jednoduché otázky. Na konci pro každé dítě sladká odměna.

Bylo nebylo...Brno aneb pohádkový festival

"Každé dítě je výjimečné!" Tak zní heslo sobotního interaktivního a kreativní festivalu, který se koná  Brně.  Hlavním tématem festivalu je tolerance, stírání hranic, předsudků a stereotypů. Je o stavění mostů porozumění kreativním a interaktivním způsobem. Je o pohádce, kde každý má šťastný prostor pro šťastné dětství. Těšit se můžete na workshopy.

Muzikálový koncert na hradě Hukvaldy

Zažijte pohádkovou atmosféru na hradě Hukvaldy. Těšit se můžete na výpravný muzikálový koncert  Ať žijí duchové. Kromě známých herců se můžete těšit na skákací hrad, zábavný fotokoutek  i na komentované prohlídky hradu.

Holešovské melounožraní

Den plný soutěží a zábavy v Holešově. Čekají vás soutěže v pojídání melounů, párků a plněných špekových knedlíků. A pro ty, kteří zrovna nebudou mít hlad, bude připraven bohatý doprovodný program. Ukázka policejní techniky a výzbroje, práci psovoda a zadržení pachatele, ukázka hasičské techniky. Nebude chybět ani trampolína a malování na obličej.

Roklefest v Brně

Již třetí ročníku festivalu Rokle fest se odehraje v Čertově rokli na Lesné v Brně. Můžete těšit čtyři koncerty v amfiteátru, ožijí ale i okolní louky. Bude připraveno třeba interaktivní divadelní představení, pískování, tradiční malování na obličej a skákací hrad. A také speciální dětská louka, kde si budou moct děti pořádně zasoutěžit.

 Pokud jste si nevybrali, na našem na www.kamsdetmi.com, najdete tipů kam s dětmi mnohem víc. 

> Komentáře

Partner projektu

Přepnout do klasického zobrazení