Vyhledej kam s dětmi

Poslední červnový víkend je tady! Kam s dětmi?

Poslední „školní“ víkend je před námi. Kam s dětmi? No přeci bavit se a poznávat.

 

Sportovní den pro celou rodinu ve Žlutých lázních

Přijďte si do Žlutých lázní zasportovat s celou rodinou. Pro děti budou připravené trampolíny, aquazorbing, jumping, skákací atrakce a obří skluzavku! A myslí tady i na ty nejmenší, pro které bude připravený dětský koutek. Vstup do areálu je zdarma.

Prague Ice Cream Festival

Prague Ice Cream Festival je unikátní svátek všech milovníků zmrzliny, který se koná na Výstavišti v Holešovicích. Jako festival pro celou rodinu nabídne zábavu pro děti i dospělé, množství soutěží, ochutnávek. Na své si přijdou i milovníci čerstvého ovoce, alko i nealko nápojů, kávy či dobrého občerstvení.

Malešický park plný vodních atrakcí

V parku v pražských Malešicích objevíte okruhy pro cyklisty a in-line bruslaře, dětská hřiště nebo cvičební prvky pro seniory. Velkou pozornost vzbuzují také zvukové a vodní prvky - naleznete tady nejrůznější pumpy, korýtka anebo mlýny či dřevěné houpačky, které spouští fontány a vodotrysky.

Setkání parních lokomotiv v Lužné u Rakovníka

V Lužné u Rakovníka opět připravili zábavu na celý víkend. Ve zdejším železničním muzeu Českých drah bude připravené Setkání parních lokomotiv, jedinečné představení ze železniční historie. A navíc po oba dny vyjedou v 9.06 z Prahy Masarykova nádraží historické parní vlaky.

Rybářské slavnosti v Blatné

Blatenské Rybářské slavnosti už patří mezi specifika tohoto jihočeského města. Slavnosti si nelze představit bez vynikajících rybích specialit a doprovodného kulturního programu. Letošní novinkou je ale také jízda a prohlídka historického parního vlaku.

Letecký den v Chebu

Největší leteckou událostí roku 2017 se jistě stanou oslavy 100. výročí existence prvního vojenského letiště. To se nachází v Chebu a bylo založeno roku 1917. Oslavy budou mít podobu Leteckého dne s bohatým programem.

Draci na Dolcích

Závody dračích lodí amatérských, firemních i sportovních posádek. Celodenní program se spoustou doprovodných atrakcí, skákací hrad, malování na tvář, turnaj v lukostřelbě.

Špindlerovská pouť

V sobotu a v neděli se můžete těšit na bohatý hudební, kulturní a zábavný program. Nebude chybět pohádka pro děti, akrobatické show, gymnastické vystoupení, pouťové atrakce, stánky s pouťovými a řemeslnými výrobky, občerstvení, výtvarné dílny a „pouťové labutě“ ve skiareálu Sv. Petr (speciální okružní jízda lanovkou pro děti i dospělé).

Víkend na středověkém hradě Trosky

Dva dny nabité divadelními vystoupeními, šermem, sokolnickými ukázkam, dobovou hudbou a tancem. V předhradí můžete navštívit středověký jarmark.

Pohádkový les v Pardubicích

Chcete, aby se vaše děti krásně bály? Aby pomohly strašné čarodějnici uvařit polévku z pavouků a žab a princovi zase zasytit strašlivého draka? Vezměte je s sebou v neděli 25.6. do Pohádkového lesa na zámku v Pardubicích.

Loučení s Labskou královnou

V sobotu bude v Muzeu města Ústí nad Labem a v Ústeckém podzemí připraven bohatý program pro rodiny s dětmi. Těšit se můžete na tvořivé aktivity pro děti, pohádku nebo vystoupení šermířské skupiny.

Od koruny do pohádky na zámku Budyně

Kouzelné prostředí gotického Vodního hradu v Budyni nad Ohří se promění v pohádkovou scénu, která vás přemístí v čase do doby králů a královen, princů a princezen, ale také rytířů a jejich šermířských šarvátek, historických tržišť a každodenních potyček žebráků, výběrčích daní, strážců a dalších prožitků, které symbolizovaly pohádkovou říši.

Pozor, prázdniny! 

Na dopravním hřišti na Riviéře v Brně  se zábavnou formou naučíte spoustu věcí o bezpečnosti během prázdnin, vyhrajete hromadu cen a užijete si řadu vystoupení - od sportovních přes taneční po kouzelnická, divadelní a další. 

Pohádkový les v Ostravě

Poslední předprázdninová sobota bude v Ostravě patřit dětem. Děti se mohou těšit na 10 tématických stanovišť s hrami, úkoly a soutěžemi a více než 90 pohádkových postav. V rámci doprovodného programu se děti budou moci vyřádit při závodech na odrážedlech, zaskákat si na nafukovacích atrakcích a mnoho dalšího. 

Military den v Kunovicích aneb Odlétáme na prázdniny

Tradiční akce letos ve vojenském stylu. Těšit se můžete na militárie, tank, vojenskou techniku 2. světové války, dynamické ukázky AČR, dobové vojenské tábory, historická i současná letadla, hasiči, simulátory a to rozhodně není všechno. Na bohatý program se můžete přijít podívat do Leteckého muzea v Kunovicích. 

Rozmarné slavnosti řeky Ostravice

Třetí ročník Rozmarných slavností v centru Ostravy toho nabídne opravdu hodně. Velkým lákadlem určitě bude soutěž ve sjezdu netradičních plavidel. Připravené budou i soutěže ve vodáckých aktivitách, koncerty, kulinářská ulička, hry a soutěže, půjčovna loděk, převozníci a mnoho dalších atraktivit na jedinečné městské slavnosti spojující moravský a slezský břeh řeky Ostravice.

Italský den v Korunní pevnůstce

Poslední červnovou neděli ožije již podruhé Korunní pevnůstka v Olomouci atmosférou Apeninského poloostrova. Letošní ročník je zaměřený na region Benátsko. Můžete se těšit na benátské masky, žongléry nebo artisty. Připravené budou i italské delikatesy, trh s typickými produkty, italské elegantní vozy a motorky, kulisa benátského mostku a samozřejmě soutěže a aktivity pro děti.

 

 Více tipů kam s dětmi nejen tento víkend najdete na www.kamsdetmi.com

> Komentáře

Partner projektu

Přepnout do klasického zobrazení